3 remedii casnice pentru părul tău: vor reduce căderea firelor și îmbunătățește aspectul deteriorat și uscat

Părul creț se usucă și se deteriorează mai repede
Iată trei remedii casnice care vor ajuta la reducerea căderii părului și redarea unui aspect sănătos, folosind doar ingrediente din bucătărie.

Atunci când vine vorba despre părul nostru, ana dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm majoritatea dintre noi este căderea excesivă a părului, și uscăciunea lui. Acest lucru poate fi un rezultat al expunerii la căldură, cum ar fi cea a uscătoarelor de păr și a altor produse de coafură, precum și a lipsei de îngrijire și hrană adecvată.

Iată câteva remedii ușoare de casă pe care le puteți folosi pentru a preveni căderea părului, pentru a adăuga strălucire părului și pentru a vă face părul frumos și sănătos.

Brânză și ulei de măsline

Pentru acest remediu de casă, amestecați pur și simplu 2 linguri de ulei de măsline cu ½ cană de brânză proaspătă într-un castron. Aplicați acest amestec pe păr și acoperiți părul cu o cască de duș timp de 15 minute. Spălați-vă părul cu apă și clătiți-l.

Albuș de ou

Aplicarea unei măști de ou pe păr poate ajuta la obținerea hranei și a proteinelor potrivite de care are nevoie. Pur și simplu separați gălbenușul de albușul de ou și aplicați albușul direct pe păr. Lăsați-l să stea 15-30 de minute. Clătiți cu apă și spălați.

Banană

Dacă aveți un păr creț, uscat și vârfuri despicate, atunci acest remediu de casă, cu banane, este pentru dvs. Pur și simplu zdrobiți o banană coaptă și aplicați-o pe păr. Lăsați-l să stea aproximativ o oră și apoi spălați cu apă caldă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel