100 de ani de la descoperirea insulinei. Eveniment în memoria savatului Nicolae Paulescu

Nicolae Constantin Paulescu. Foto: Wikipedia/ Academia Romana Filiala Cluj-Napoca
Savantul român Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, va fi comemorat luni, 31 august, în curtea Facultății de Medicină din București.

Luni, 31 august, se împlinesc 100 de ani de la descoperirea insulinei și un eveniment în memoria savantului Nicolae Paulescu, cel care a descoperit-o, va avea loc luni, 31 august, de la ora 12.00, în curtea Facultății de Medicină din cadrul UMF București. Manifestarea se va desfășura în preajma bustului marelui savant, in centrul curții, unde un cuvânt omagial va fi rostit de academicianul prof.dr. Constantin Ionescu Tîrgoviște, cel care a militat pentru recunoașterea marii descoperirii pe glob. Cu același prilej, academicianul prof. Adrian Restian vă face o pledoarie pentru suflet, așa cum Nicolae Paulescu susținea în marile sale lucrări, se arată într-o informare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel