ZODIAC: 5 zodii care sunt mai egoiste decât toate celelalte

Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels
ZODIAC: Cu toții cunoaștem persoane cărora nu le pasă sub nicio formă de alții, al căror principal scop e să le fie lor bine, indiferent dacă pentru asta îi fac pe alții să plătească prețul. Iată cele cinci zodii care sunt mai egoiste decât toate celelalte: 

ZODIAC: Trebuie să recunoaștem, din start, că avem cu toții tendințe egoiste și câteodată asta e în regulă. Cu toate acestea, unii dintre noi au tendința de a folosi această caracteristică mai des decât ceilalți și, mai rău, au tendința de a „călca pe cadavre” ca lor să le fie  bine. 

Știm cu toții că unei sau unor persoane din anturajul nostru le pasă doar de beneficiile personale și că sunt mereu în căutarea acelor lucruri pe care vor să le dețină doar ei. Aceste persoane tind să rămână impasibile la suferințele altora, iar empatia nu le stă în caracter. 

Ei vor trăda, vor înșela sau chiar vor minți pe cineva dacă asta le va aduce beneficii. Comportamentul lor egoist este, adesea, criticat de mulți, și totuși, lor nu le pasă de ce au de spus alții despre ei. De regulă, egoiștii supremi sunt născuți în următoarele zodii: 

1) Berbec

Berbecul este egoistul suprem când vine vorba de viața profesională. Tot ce contează pentru el este succesul lui și avansarea în carieră. Nu îl va deranja să înșele pe cineva la serviciu și să-l facă să sufere o pierdere majoră, doar ca lui să îi fie bine. Berbeci pot deveni foarte răi și pot ruina carierele și viețile  altora, astfel încât ale lor să pară sau să fie cele mai bune.

2) Taur

Taurul devine egoist când vine vorba de viața personală. Pentru el a ține oamenii pe care îi iubește merită orice sacrificiu, și aproape ar face orice pentru asta. Taurii adesea își neagă comportamentul egoist și continuă să facă asta fără măcar să conștientizeze ce fac. Așadar, dacă sunteți cu un Taur, trebuie să fiți vigilenți și să nu cădeți pradă actelor lor egoiste, chiar dacă acestea sunt deghizate în grijă și dragoste. Pot fi foarte parșivi ca să-și atingă scopul. 

3) Rac

Racii, la fel ca Berbecii, sunt cei mai egoiști când vine vorba de carieră și viața profesională. Ei tânjesc să rămână în grațiile șefului lor și ale seniorilor și, pentru asta, nu vor ezita să-i bârfească sau să-i mustre pe alții, atâta timp cât le servește scopului. Pot fi foarte răzbunători dacă îi calci pe coadă sau îi împiedici să-și atingă scopurile, așa că aveți grijă când gravitați în jurul lor. 

4) Leu 

Leii, de regulă, trăiesc pe modelul „ceea ce vezi este ceea ce primești”. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă mire că pot fi foarte egoiști. Este minunat că Leul este neînfricat atunci când vine vorba de a depăși orice obstacol aruncat în calea sa, dar când vede ceva ce își dorește, jocul s-a terminat pentru toți ceilalți. Va trece peste toți și toate ca să obțină ce crede că i se cuvine și gloria care vine la pachet cu asta. 

5) Capricorn

Oamenii născuți sub semnul zodiacal al Capricornului sunt, de asemenea, mai egoiști decât alții. Ei își pun dorințele proprii mai presus de toți și toate. Pentru ei, totul este despre și pentru ei. Totul trebuie să le aducă beneficii. Loialitatea lor s-ar putea de asemenea să meargă mână în mână cu asta, adică sunt loiali atâta timp cât îi ajută în îndeplinirea dorințelor lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel