ZODIAC: 4 zodii care te mușcă pe la spate. Te bârfesc și te sapă

Zodii care barfesc. Foto: Keira Burton, de la Pexels
ZODIAC: Sunt oameni în care nu poți avea încredere, pentru că au caractere duplicitare: una îți spun în față, alta vorbesc în spatele tău. De regulă ei sunt născuți în următoarele zodii:

ZODIAC: Te vorbesc pe la spate, fac totul ca ssă te submineze, dar în față îți zâmbesc și se prefac că îți sunt prieteni. Cu toții știm o astfel de persoană fie că este vorba de un coleg de la locul de muncă, unul de la facultate sau din anturajul nostru, în viața personală.

Deși s-ar putea să vă întrebați ce îi face să acționeze astfel, s-ar putea să se datoreze faptului că pentru ei calomnia este una dintre trăsăturile lor de personalitate.

Iată câteva semne zodiacale care te mușcă pe la spate, cum se spune:

Fecioară

Fecioarele au obiceiul de a bârfi. S-ar putea să pară extrem de dulci  în fața ta, dar nu vor ezita și nu vor rata niciodată șansa de a te jigni. Problema este perfecționismul lor, care le face să fie nemulțumite de toți cei din jur și din cauza căruia nimeni nu se poate ridica la standardele lor înalte. Bârfa, pentru ele, e un mod de a se descărca și de a-și arăta superioritatea și s-ar putea să creadă că nu e ceva rău în ceea ce fac. Dar asta le afectează grav relațiile cu ceilalți atunci când adevărul iese la iveală.

Capricorn

Oamenii cu acest semn zodiacal sunt, de asemenea, par câteodată că detestă pe toată lumea. Sunt nemulțumiții eterni și mereu au de comentat ce faci și ce spui. Capricornii o fac neintenționat, pentru că pur și simplu asta le e firea, să caute înțelesuri în orice se întâmplă în jurul lor. Dar ei bârfesc răutăcios, ba chiar jignesc persoanele despre care vorbesc, și-ți vor specula întotdeauna orice greșeală mai ales dacă pot cumva să se prezinte ca fiind mai buni ca tine. 

Taur

Taurul își sapă colegii la propriu! Le place să domine, să iasă în evidență, să triumfe și, atunci când pare că altcineva le sta în cale, ei fac tot ce cred că este necesar pentru a-și păstra supremația și poziția. Taurul muncește din greu, dar și murdărește lucrurile în jurul lui, pentru a ieși el în evidență. 

Scorpion

Scorpionii, de asemenea, adoră să bârfească. Au mereu ceva rău de spus despre oricine le pică în mână. Ei nu-și poți ține gura închisă și au limba ascuțită și sunt capabili să te sape ca să câștige ceva de pe urma ta. Scorpionii adoră să-și mulțumească șefii și să fie în grațiile lor, și de asta și-au dezvoltat cel mai probabil obiceiul de a bârfi și de a săpa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel