Ziua luptei împotriva cancerului de sân: "Fiecare trebuie să devină mai responsabil"

Administraţia Prezidenţială marchează, luni, pentru al treilea an consecutiv, Ziua luptei împotriva cancerului de sân, prin iluminarea Palatului Cotroceni în culoarea roz, începând cu ora 20,00.

"La fel ca în anii precedenţi, această iniţiativă are scopul de a conştientiza asupra importanţei prevenţiei şi depistării precoce a cancerului de sân", se precizează într-un comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială.

Conform sursei citate, prin acest demers, Administraţia Prezidenţială reiterează necesitatea educaţiei în sănătate, alăturându-se, totodată, instituţiilor publice care încurajează populaţia să trateze cu prioritate sănătatea.

"Fiecare dintre noi trebuie să devină mai responsabil în ceea ce priveşte propria sănătate, iar astfel de acţiuni pot contribui în acest sens", se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel