Vasile Cepoi, șef la DSP Iași. Cine e noul director al ANMCS

Prof dr Vasile Cepoi, președintele ANMCS. Foto: DC Medical
Vasile Cepoi este din nou director executiv al DSP Iași, după ce i-a expirat mandatul de 5 ani la conducerea Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS). 

Autoritatea Națională de Management a Calității în Sănătate – ANMCS - este condusă de un președinte, care are rang de secretar de stat și care este numit pentru un mandat de 5 ani. Președintele ANMCS este, totodată, și președintele Colegiului Director al instituției.

Prof dr Vasile Cepoi, care are 66 de ani, a mai condus DSP Iași în urmă cu mai mulți ani, scrie presa locală, și s-a suspendat din funcție atunci când a venit la ANMCS. Acum, la expirarea mandatului, el a revenit pe postul de la DSP Iași.

Conducerea ANMCS a fost preluată, temporar, de Dr. Sorin Gabriel UNGUREANU, director general adjunct la Direcţia generală standardizare şi acreditare. El va „exercită atribuțiile funcţiei de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naționale de Management al Calității în Sănătate, până la numirea conducătorului instituției, în condiţiile legii'', se arată într-o decizie a premierului Ludovic Orban, publicată în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel