Această vitamină oferă speranțe...
"Autismul este de obicei diagnosticat cam la aceeaşi vârstă la care copiii primesc vaccinurile de rutină, uneori chiar la o zi sau două după administrarea vaccinului. Este o eroare logică foarte răspândită să considerăm că, dacă două evenimente se succed, primul trebuie să fi fost cauza care l-a produs pe al doilea
Pentru a demonstra teoria că vaccinurile provoacă autism, cineva ar trebui să demonstreze că acei copii care sunt vaccinaţi au şanse mai mari să facă autism, în comparaţie cu copiii care nu sunt vaccinaţi. Până acum, nimeni nu a demonstrat acest lucru", scrie proimunizare.ro.
Din cel puţin 10-12 studii, concepute special, niciunul nu a reuşit să stabilească vreo conexiune între vaccinuri şi autism. Institute of Medicine a ajuns la concluzia că nu oferă dovezi plauzibile în sprijinul teoriei că vaccinurile ar provoca autism.
Citește și: Ce conțin vaccinurile. Substanțe toxice, dezinformare
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Această vitamină oferă speranțe...
Aceste semne banale îți arată că, de...
Congelarea corectă a fructelor și...
De ce să nu ignori niciodată durerea...
Aceasta este cea mai mare greșeală pe...
Cum faci diferența între o infecție bacteriană și una virală....
Acestea sunt cele mai importante...
Descoperirile recente sugerează că excesul de grăsime abdominală...