Trei generații, imunizate anti-COVID cu doza 3 în aceeași zi. Mătușa: vaccinul ne va ajuta să învingem virusul
14 oct, 20:50

Trei generații la vaccinare anti-COVID  FOTO: Facebook Ro Vaccinare
La centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență din București s-au imunizat joi, 14 octombrie, trei generații: mama coordonatorului Ambulatoriului SUUB, fiica, mătușa și coordonatorul ambulatoriului.

Mihaela Zaharia este medic și coordonatorul Ambulatoriul SUUB din București. Ea s-a vaccinat joi, 14 octombrie cu a treia doză anti-COVID alături de mama sa de 85 de ani, mătușa sa de 87 de ani, dar și de fiica sa de 24 de ani.

”Am decis să ne vaccinăm cu doza a treia în această zi de mare sărbătoare, ca să fim sănătoși. Vaccinul ne va ajuta să învingem virusul COVID. Suntem o familie educată în spirit religios și astăzi, după slujba oficiată în cinstea Sfintei Parascheva, am venit să ne facem vaccinul”, a spus Maria Baraboi (87 de ani), mătușa.

Așadar, 3 generații care aleg o viață în siguranță, pentru că sănătatea este cea mai importantă.

”Cadre medicale, persoane vârstnice cu comorbidități, dar și tineri, deopotrivă, cu toții trebuie să ne protejăm în fața virusului. Varianta Delta este mult mai agresivă și, prin doza 3, practic oferim o nouă stimulare a reacției imunitare a organismului”, spune dr. Mihaela Zaharia, coordonatorul Ambulatoriului de la Spitalul Universitar de Urgență București.

G Ad:

Ştiri Recomandate

Radioterapia activează gene care vindecă inima
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri