Tratamentul perfect indigestie. Ligia Pop: Elimină toxinele din corp. Ajută foarte mult

tratament indigestie foto:freepik@psodaz
EXCLUSIV
Care este tratamentul potrivit pentru indigestie, ieftin, natural și bun.

În mijlocul sărbătorilor, când mesele abundă în mâncăruri delicioase, mulți ne confruntăm cu probleme digestive.

În cazul în care digestia noastră întâmpină probleme din cauza consumului foarte mare de alimente, Ligia Pop, consultant în nutriție și autoare a 8 cărți, ne recomandă, într-un interviu oferit exclusiv DC Medical, utilizarea cărbunelui vegetal.

Vezi și: Cât trebuie să mâncăm de Paște. Ligia Pop: Este foarte important! Acesta e secretul!

Cărbunele vegetal are proprietăți detoxifiante și poate ajuta la prevenirea și tratarea indigestiilor. Consumul său poate contribui la eliminarea toxinelor din corp și la menținerea unei digestii sănătoase, în timpul meselor bogate de Paște. Potrivit Ligiei Pop, cărbunele vegetal are proprietăți detoxifiante remarcabile și poate fi o soluție eficientă pentru prevenirea și tratarea indigestiilor. 

”Ar fi ideal ca în perioada aceasta să  folosim cărbunele vegetal, care ajută foarte mult la indigestii și tot ce înseamnă dezechilibru pe partea de digestiv. Elimină toxinele din corp și ajută foarte mult la digestie, să se întâmple natural”, ne-a mai spus Ligia Pop.

Utilizarea cărbunelui vegetal poate fi o modalitate simplă și eficientă pentru a gestiona disconfortul gastric și de a menține sănătatea sistemului digestiv în timpul perioadelor aglomerate, cum sunt sărbătorile de Paște.

Prin urmare, este important să fim atenți la cantitatea de alimente consumate și să le păstrăm în condiții corespunzătoare pentru a evita problemele digestive. În plus, dacă adăugăm cărbunele vegetal în regimul nostru alimentar, acesta poate fi un pas simplu și eficient pentru menținerea sănătății digestive și a stării generale de bine în timpul sărbătorilor.

Respectând aceste recomandări simple, putem sărbători în voie fără a ne expune riscurilor pentru sănătatea noastră și să ne bucurăm pe deplin de atmosfera festivă alături de cei dragi.

Vezi și: Alimentele care ne oferă sațietate. Ligia Pop: Combinațiile acestea sunt secretul

Așadar, să fim atenți la cantitatea consumată de ouă, de alimente, în general, să le păstrăm în condiții corespunzătoare și să folosim cărbunele vegetal pentru a menține funcționarea optimă a sistemului digestiv. Astfel, putem sărbători în voie fără a ne expune riscurilor pentru sănătatea noastră.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

De ce se umflă degetele de la mâini. Care sunt cauzele și ce soluții există
Monoxidul de carbon – un gaz extrem de nociv pentru sănătate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel