Toxiinfecție Timișoara: 4 adulți și 3 copii, internați

Spitalul Județean de Urgență Timișoara. Foto: SCJUPBT
Ministerul Sănătății a anunțat că la Timișoara în cazul de toxiinfecție, șapte persoane sunt internate deocamdată în spital, în stare stabilă. E vorba de patru adulți și trei copii. 

Ministerul Sănătății a anunțat că la Timișoara în cazul de toxiinfecție din blocul din strada Miorița, șapte persoane sunt internate deocamdată în spital, în stare stabilă, dar numărul lor ar putea crește. E vorba de patru adulți și trei copii.

„Ancheta este în desfășurare. În acest moment sunt internați 7 pacienți:

- 4 adulți (3 bărbați și o femeie) în Spitalul Clinic Județean de Urgență în secția de ATI, compartiment toxicologie, conștienți, cooperanți, sub supraveghere; 

- 3 copii cu vârste între 2 și 8 ani în Spitalul de copii Louis Țurcanu, în stare bună”, a anunțat Biroul de Presă al Ministerului Sănătății. 

Reamintim că în weekend doi copii, de 9 zile, respectiv 3 ani, și mama unuia dintre ei, au decedat având simptome de toxiinfecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel