Spitalul Militar de Urgență din Cluj Napoca, decorat de Președinte

Medic
„Meritul Sanitar” în grad de Cavaler este titlul oferit Spitalului Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj Napoca, de către Președintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Spitalului Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială, şeful statului a conferit Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de pace, Spitalului Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca în semn de "apreciere a rezultatelor remarcabile obţinute în activitatea de asigurare a stării de sănătate a militarilor Armatei României, precum şi pentru rezultatele importante obţinute în perfecţionarea actului medical", citează agerpres.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel