Sofia Vicoveanca, BĂUTURA ciudată care curăță gâtul și plămânii: Un deliciu, se bea cald, înainte de culcare

Sofia Vicoveanca - Foto: Facebook Sofia Vicoveanca
Sofia Vicoveanca și-a dezvăluit secretele tinereții și ale vieții sănătoase, la 80 de ani. Cu ce alimente își dă pe față și ce bea pentru gât și plămâni.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România, iar la cei 80 de ani ai săi, are mai multe trucuri alimentare, dar și pentru frumusețe, pentru a se menține tănără și într-o formă de invidiat.

Pentru că mulți se întreabă care este secretul longevității sale, Sofia Vicoveanca a declarat că nu gătește și că preferă preparatele care se fac repede.

"Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!", a declarat artista, pentru click.ro.

În plus, într-un interviu mai vechi, artista a spus că: "Dumnezeu îmi păstrează gabaritul. Eu nu am voie să țin cură de slăbire, pentru că ar curge pielea pe mine. Așa că trebuie să mă mențin. Eu consum foarte multe crudități.

Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă.

Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film.

Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri".

Rino-conjunctivita alergică, simptome. Copacul de care trebuie să te ferești în această perioadă: E cel mai ALERGIC

Cu ce își dă Sofia Vicoveanca pe față. Ingredientele ciudate, dar naturale, care-i fac bine

 

Pe lângă dieta atent respectată, Sofia Vicoveanca pune accent și pe îngrijirea corporală și spune că nu este adepta cosmeticelor scumpe sau a tratamentelor de înfrumusețare, ci mizează pe produsele naturiste.

"În viața de zi cu zi nu mă machiez. Dar înainte de spectacole, întotdeauna.

În fiecare dimineață și seară îmi curăț fața cu o loțiune făcută din ulei extravirgin de măsline și busuioc uscat, pe care le las la macerat. Asta indiferent dacă mă machiez sau nu. Din când în când mai pun câte o mască cu iaurt sau una făcuta din fructe. Și mă spăl cu apă rece și caldă, alternativ", a mai spus artista.

Sofia Vicoveanca, despre băutura care o scapă de durerea de gât şi îi întăreşte sistemul imunitar

 

Testul de virginitate, drama României anului 2022. Ana Măiță: Mă sperie! DESTUL, suntem printre cele mai violate și abuzate femei din Europa

Mai mult, Sofia Vicoveanca a dezvăluit și băutura care o ajută la gât, care o scapă de durere și îi și întărește sistemul imunitar. 

Pentru că spune că "nu merg pe playback, încă mai cânt, am voce", interpreta de muzică populară a dezvăluit vechea rețetă naturistă a băuturii minune.

Artista spune că atunci când se confruntă cu vreo răceală rebelă nu dă fuga la farmacie, ci are secretul ei, rețeta pe care vrea să o scrie și într-o carte.

"Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr.

Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare.

Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât.

O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi", a declarat Sofia Vicoveanca pentru ego.ro

Doi foști directori OMS critică Organizația Mondială a Sănătății. ”Sunt în joc milioane de vieți!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel