Senatoarea Șoșoacă s-a răzgândit: Vrea vaccinul rusesc Sputnik pentru COVID-19!

Diana Șoșoacă. Foto. Facebook
Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, care până acum era vehement contra pandemiei și vaccinării, s-a răzgândit! Vrea vaccinul rusesc Sputnik, a declarat ea, la protestul din weekend!

Senatoarea Diana Șoșoacă este celebră în urma declarațiilor controversate despre pandemie și a instigat în repetate rânduri la încălcarea regulilor impuse din cauza acesteia!

„Jos minciuna COVID cu salvările voastre mincinoase! Raportările sunt mincinoase, nu au legătură cu adevărul. Nicio restricție nu are bază legală”, striga, inițial, senatoarea Șoșoacă în fața celor prezenți la protestul din weekend. 

Dar brusc, s-a răzgândit și a spus că vrea vaccinul rusesc pentru COVID-19!

„De ce nu au negociat cu rușii Sputnik-ul V? Ce au cu rușii, noi nu trebuie să ne înțelegem bine cu toți vecinii?! Nu, politica în România a fost să ne putem în cap toți vecinii, să ne certăm cu ei, dar să ne înțelegem cu ăia de la 12.000 de km sau cu Germania sau cu Franța. În timp ce Germania, Franța sau America au relații de prietenie cu rușii și își iau gazele la preț de zece ori mai mic decât noi”, a declarat senatoarea în mijlocul protestatarilor, conform realitatea.net. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel