Senatoarea Șoșoacă s-a răzgândit: Vrea vaccinul rusesc Sputnik pentru COVID-19!
22 Martie 2021, 22:49

Diana Șoșoacă. Foto. Facebook
Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, care până acum era vehement contra pandemiei și vaccinării, s-a răzgândit! Vrea vaccinul rusesc Sputnik, a declarat ea, la protestul din weekend!

Senatoarea Diana Șoșoacă este celebră în urma declarațiilor controversate despre pandemie și a instigat în repetate rânduri la încălcarea regulilor impuse din cauza acesteia!

„Jos minciuna COVID cu salvările voastre mincinoase! Raportările sunt mincinoase, nu au legătură cu adevărul. Nicio restricție nu are bază legală”, striga, inițial, senatoarea Șoșoacă în fața celor prezenți la protestul din weekend. 

Dar brusc, s-a răzgândit și a spus că vrea vaccinul rusesc pentru COVID-19!

„De ce nu au negociat cu rușii Sputnik-ul V? Ce au cu rușii, noi nu trebuie să ne înțelegem bine cu toți vecinii?! Nu, politica în România a fost să ne putem în cap toți vecinii, să ne certăm cu ei, dar să ne înțelegem cu ăia de la 12.000 de km sau cu Germania sau cu Franța. În timp ce Germania, Franța sau America au relații de prietenie cu rușii și își iau gazele la preț de zece ori mai mic decât noi”, a declarat senatoarea în mijlocul protestatarilor, conform realitatea.net. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?