Salata care a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească

Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram
Vedeta Oana Roman a povestit pe rețelele sociale despre rețetele care au ajutat-o să slăbească.

Oana Roman a vorbit, pe rețelele sociale, despre o salată care a ajutat-o să slăbească. Se prepară în doar câteva minute și este foarte sățioasă și gustoasă. 

”O să vă arăt ceva foarte interesant. Este vorba despre o salată pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masă pe ziua de astăzi și ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salată pe care o mănânc cu pulpe de pui la grătar. Salata are frunze de salată verde și roșie, porumb, brânză telemea și un sos făcut din muștar Dijon și un pic de maioneză. Această salată este genială, credeți-mă!”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Vedeta Oana Roman a afirmat, de mai multe ori, că a slăbit datorită a trei lucruri: proceduri de remodelare corporală, post intermitent și ceai de slăbit.

Postul intermitent, o nouă tendință în materie de sănătate, ajută la pierderea de kilograme, îmbunătățește sănătatea metabolică și poate chiar extinde durata de viață. Sunt mai multe moduri de a ține post intermitent, însă înainte de a-l ține ar fi indicat să vorbiți cu un medic, arată DC News.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel