Rețetă pizza care nu îngrașă. Andreea Marin o adoră: "E pur și simplu extraordinară!" - FOTO

Fugi de pizza, pentru că știi că îngrașă? Andreea Marin are o rețetă de pizza dietetică.

Este vorba de pizza fără blat cu făină, doar cu legume, ou și brânzeturi.

”Ascultați ce spun, și știți ca nu sunt genul care să exagereze: e pur și simplu extraordinară!. Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoți din cuptor e irezistibilă! Și se gătește și repede. Am rețeta de la nutriționista mea, dar eu am mai adăugat câteva mici trucuri după gustul propriu care o fac mai aromată”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Cum se prepară pizza care nu îngrașă

 

Andreea Marin a găsit o metodă prin care să îi dea o aromă unică, adăugând parmezan, praf de usturoi, piper și oregano care, amestecate, formează un blat. Aproape de final adugă o lingură de măsline fără sâmburi pe deasupra, iar după ce este scoasă de la cuptor, se adaugă câteva frunze de busuioc verde.

Ai nevoie de o conopidă proaspătă care trebuie tăiată bucăți mici, care vor fi apoi amestecate cu 4 ouă (după caz pot fi mai multe sau mai puține în funcție de mărimea dorită pentru pizza). Adaugă sare și apoi ingredientele dorite în funcție de gust, Andreea Marin punând praf de usturoi, oregano, piper. Așază amestecul într-o tavă în care se pune hârtie de copt și bagă la cuptor, la o temperatură de 180 – 200  grade Celsius.

”E bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun.” a mai adăugat aceasta în aceeași postare.

Adaugă apoi felii de mozzarella, cașcaval, peste care pune rucola. Roșiile cherry sau normale tăiate, preferința vedetei fiind cele românești pentru un plus de savoare, parmezan și o lingura de măsline la borcan în ulei aproape de final. Mai lasă la cuptor pentru alte 5 – 10 minute, după care scoate pizza și pune frunze de busuioc verde.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel