Radioterapia stereotaxică corporeală. Dr Matei Bâră, la Interviurile DC News si DC Medical

Dr Matei Bâră, Centrul Oncologic Sanador
EXCLUSIV
Dr Matei Bâră, medic specialist Radioterapie, șef al Departamentului de Radioterapie de la Centrul Oncologic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical pentru a discuta despre Radioterapia stereotaxică corporeală (SBRT). 

Radiochirurgia cerebrală (SRS/SRT) și în mod particular, Radioterapia stereotaxică corporeală (SBRT) sunt metode de tratament de ultimă generație. Ce presupun ele și căror patologii se adresează, vom afla astăzi, de la ora 19.00, la Interviurile DC News și  DC Medical, de la Dr Matei Bâră, medic specialist Radioterapie, șef al Departamentului de Radioterapie de la Centrul Oncologic Sanador.

Sanador

Cunoscutul medic va explica cât de precisă este metoda terapeutică, ce fel de tumori pot fi tratate prin aceasta și unde sunt ele localizate? Poate fi ea, de una singură, o alternativă la soluția chirurgicală sau la chimioterapie/imunoterapie?

Cine dă indicația de Radioterapie Stereotaxică, cum se face planul de tratament (medic radioterapeut, fizician, asistent de radioterapie și asistent de toxicitate, fiecare cu ce rol au în acest proces) și de ce analize este nevoie pentru realizarea planului de tratament? Câte ședințe se fac, în medie? De asemenea, Dr Matei Bâră va explica, de asemenea, care sunt avantajele acestui tip de radioterapie și care sunt efecte secundare, dacă ele există.

Emisiunea va fi transmisă simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV, de la ora 19.00. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel