Prof dr Cristian Gheorghe, la Academia de Sănătate: Noutăți în COLOPROCTOLOGIE

Prof dr Cristian Gheorghe, invitat la Academia de Sănătate. Foto: DC MEDICAL
Prof dr Cristian Gheorghe, reputat gastroenterolog și endoscopist, vine luni, 15 februarie, de la ora 11.00, la emisiunea realizată de academicianul Irinel Popescu - Academia de Sănătate - pentru a discuta despre noi metode de investigație și tratament pentru patologiile care fac obiectul coloproctologiei. 

„La această ediție îl vom avea ca invitat pe domnul profesor doctor Cristian Gheorghe, de la Centrul de Gastroenterologie și Hepatologie Fundeni și profesor la UMF Carol Davila București.

Domnul profesor Gheorghe este gastroenterolog și endoscopist în același timp, a fost recent președintele Congresului societății Române de Coloproctologie, congres național cu participare internațională importantă de altfel, ca atare emisiunea va fi un bun prilej câteva dintre noutățile care au fost abordate la acest congres și care pot fi de interes pentru publicul larg.

Vorbim din punct de vedere al unei patologii destul de răspândite, patologia care face obiectul coloproctologiei este destul de răspândită la nivelul populației și sunt sigur că vor fi destule lucruri interesante”, a dezvăluit academicianul Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Cum a apărut și cum s-a dezvoltat coloproctologia în România, care sunt noutățile în materie de investigație și tratament, în cancerul colorectal și alte patologii din acestă arie, veți afla la emisiunea care va fi difuzată luni, 15 februarie, de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și la DC News TV. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel