Păstrează bronzul auriu toată toamna. Patru trucuri eficiente

Păstrează bronzul auriu toată toamna.Foto: Freepick @ gpointstudio
Păstrează bronzul auriu toată toamna. Odată cu sfârșitul verii, majoritate persoanelor își doresc să păstreze două lucruri: amintiri frumoase și bronzul auriu. 

Păstrează bronzul auriu toată toamna, cu ajutorul unor trucuri eficiente. Cei care au mers vara la plajă, vor să-și păstreze pielea aurie un timp îndelungat. O piele de chihlimbar este, cu siguranță, mai frumoasă, de aceea multe persoane stau toată vara pe plajă. 

Măști de față cu miere. Cum le prepari acasă, în funcție de ten

Iarna doamnele și domnișoarele aleg să meargă la saloanele de înfrumusețare, care au solar, pentru a avea o piele aurie, dar cum poți păstra bronzul verii un timp mai îndelungat?

Iată patru soluții perfecte.

Păstrează bronzul auriu toată toamna, menținând o piele hidratată. Vara, după fiecare plajă, foloseai creme pentru a evita reacțiile neplăcute, cauzate de soare. Este indicat să păstrezi acest obicei odată ce te întorci acasă, chiar dacă pielea nu mai este expusă la soare. De fapt, hidratarea epidermei favorizează menținerea bronzului. Hidratarea trebuie făcută de cel puțin două ori pe zi, dimineața după duș și seara înainte de culcare.

Apă de gură naturală. Cum o prepari acasă, simplu și rapid, cu ingrediente din bucătărie

Alege dușul în defavoarea unei băi fierbinți. De fapt, temperatura ridicată a apei tinde să usuce epiderma și, prin urmare, favorizează deshidratarea. Mai bine să faci duș și să folosești apă călduță.

Săpunul care trebuie folosit trebuie să fie neutru pentru a nu ataca pielea. Când usuci corpul, evită să te freci cu prosopul. Este suficient doar să tamponezi ușor pielea.

Parfumurile sunt un dușman al bronzului, deoarece conțin alcool, un produs care favorizează deshidratarea epidermei. Prin urmare, se recomandă să-l folosești cu moderație.

Ulei de corp împotriva vergeturilor: rețetă făcută în casă

Hidratarea ajută piele să nu se decojească, astfel bronzul nu se va diminua în timp. Bea multă apă, pentru a-ți păstra pielea aurie cât mai mult timp posibil. 

Mâncarea joacă, de asemenea, un rol în rezistența bronzului. Unele alimente te pot ajuta să menții  pielea mai fină și mai aurie.

Pe lângă aceste 4 secrete pentru a păstra bronzul, profită de ultimele zile de vară pentru a păstra culoarea vie a pielii. În weekend, pe terasă, în gradina, sau în parc, bucură-te de ultimele raze de soare.

Ulei de corp împotriva vergeturilor: rețetă făcută în casă

 

Ulei de corp împotriva vergeturilor, util pentru combaterea acestei probleme neplăcute. Folosind o rețetă naturală putem preveni vergeturile.

Ulei de corp împotriva vergeturilor. Vergeturile sunt printre cele mai urate imperfecțiuni, deoarece, odată ce apar, cu greu pot fi eliminate complet. Vergeturile sunt cauzate de pierderea elasticității și a tonusului țesuturilor, din cauza modificărilor majore de greutate sau a sarcinii.

Vergeturile apar pe piele sub formă de dungi roșii-roșii, albăstrui și albe. Cele mai afectate zone ale corpului sunt sânii, burta și coapsele, dar nu este neobișnuit să vezi apariția acestei imperfecțiuni și pe brațe. Când pielea nu mai are nutrienții, iar colagenul produs nu mai este suficient, este necesar să se intervină cu produse cosmetice care pot preveni apariția vergeturilor.

Pofta de dulciuri poate fi redusă cu cinci alimente. Încearcă-le și tu

Ulei de corp împotriva vergeturilor. Acesta este un remediu natural eficient, deoarece va avea un efect hrănitor, regenerator și vindecător asupra țesuturilor, scrie viversano.net.

Iată care sunt proprietățile ingredientelor folosite pentru această rețetă de frumusețe:

- uleiul de migdale dulci este bogat în vitamine și acizi grași.  Este un excelent elasticizator al țesuturilor și combate pierderea tonusului tipic pielii deshidratate și prost hrănite;

- uleiul de măceșe este un ulei foarte bogat în vitamina E, acizi omega 3 și omega 6 capabili să acționeze eficient asupra pielii. Proprietățile măceșului sunt vindecătoare, liniștitoare și elasticizante. Utilizarea sa constantă reduce vergeturile.

- uleiul de avocado conține vitaminele A, E și D care au funcția de a contracara îmbătrânirea prematură a pielii, prevenind vergeturile și pierderea elasticității. Uleiul de avocado hrănește pielea, o hidratează, fiind un antioxidant eficient;

2 ingrediente din frigider pentru un ten perfect, fără puncte negre. Cum prepari masca minune

- vitamina E  este o substanță esențială pentru a menține pielea tânără, pentru a lupta împotriva radicalilor liberi și ca antioxidant. Acest ingredient sub formă lichidă întărește proprietățile celorlalte ingrediente din rețetă;

- uleiul esențial de mușcată este o esență cu proprietăți revigorante și îmbunătățește circulația sângelui.  

Ingrediente pentru 50 ml de produs:  Ulei de migdale dulci - 16 ml, ulei de măceșe - 16 ml, ulei de avocado -16 ml, vitamina E pură - 2 ml ulei esențial de mușcată - 6 picături.

Metoda de preparare

Ulei de corp împotriva vergeturilor. Luați un recipient din sticlă închisă la culoare cu picurător și asigurați-vă că este curat și uscat. Turnați în el ulei de migdale dulci și vitamina E pură. În acest moment, închideți sticla și agitați foarte bine câteva secunde pentru ca vitamina E să se dizolve complet în uleiul de migdale dulci.  Citeste mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel