Pacient cu COVID-19 internat la spital, găsit mort în baie

Deces,
Un bărbat de 76 de ani ce era infectat cu noul coronavirus a fost găsit mort, în baie. Autoritățile presupun că s-a sinucis. Bărbatul era internat la un spital din Sibiu.

Un pacient cu COVID-19 a fost găsit mort, în baie, noaptea trecută. Autoritățile cred că acesta s-a sinucis. Bărbatul era interenat la un spital din Sibiu din 3 mai, potrivit Antena 3.

„Un bărbat în vârstă de 76 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, a fost găsit decedat  în cursul dimineții în incinta unei unități sanitare, fiind internat în calitate de pacient. În fapt, în dimineața de 11 mai, în jurul orei 04.20, un cadru medical a sesizat telefonic poliția municipiului Sibiu despre faptul că un pacient a fost găsit decedat în cadrul unui grup sanitar. Echipa operativă s-a deplasat însoțită de medicul legist și au constatat decesul”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Nu există suspiciune cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu violență, iar cercetările vizează infracțiunea de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel