O mamă a descoperit că fiul ei are cancer după ce i-a făcut o poză. Detaliul care a scos la iveală boala

Copil   Foto: Pixabay
O femeie a descoprit că fiul său de câteva luni suferă de o boală incurabilă, după ce i-a făcut o poza cu bliț. 

Andrea Temarantz, o mamă în vârstă de 42 de ani  din Arizona a descoperit că fiul său suferă de o boală nemiloasă, după ce i-a făcut o fotografie cu bliț. În fotografie, femeia a observat o strălucire albă, ciudată în ochiul stâng. Inițial, aceasta nu a luat în seamă semnul respectiv, însă cu trecerea timpului, acesta era din ce în ce mai vizibil, lucru care a îngrijorată pe Andreea Temarantz.

„Am observat o strălucire albă, nu m-am gândit prea mult la asta. Mă gândeam că este doar pentru că telefonul meu cu camera foto nu era atât de bun”, spune Andrea Temarantz, potrivit The Sun.

Indiferent cu ce telefon făcea poza, copilul său avea aceeași pată albă în ochi. Femeia s-a gândit să îl fotografieze cu un aparat profesional, însă și-a dat seamă că pata era și mai proeminientă. Andreea s-a hotărât să meargă cu fiul ei la medic, după ce acesta începuse să se simtă tot mai rău și nu mai era la fel de activ.

În ianuarie 2016, Ryder, care era deja diagnosticat cu sindromul Down, a fost îndrumat către doi specialiști. Medicii care l-au examinat pe copil i-au dat mamei sale vești care au devastat-o. Strălucirea care îi apărea în ochi copilului de fiecare dată când i se făcea poză cu bliț părea a fi un semn al unei tumori.

Citește continuarea pe Spectacola și vezi imaginea care i-a dezvăluit boala. De asemenea află ce s-a întâmplat mai departe cu bebelușul și despre ce formă de tumoră era vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel