O femeie a născut într-o mașină Tesla care mergea pe pilot automat! Mama și fetița ei sunt sănătoase
19 dec 2021, 20:45

Bebelușul născut în Tesla. Foto: KEATING SHERRY/Facebook
Femeii, pe numele ei Yiran Sherry din Philadelphia, i s-a rupt apa în timp ce era blocată în trafic. Ea a născut o fetiță, care se spune că ar fi „primul copil Tesla” din lume, chiar pe scaunul din față al mașinii inteligente electrice care mergea pe pilot automat.

Nașterea remarcabilă, povestită de Philadelphia Inquirer, a avut loc în septembrie, în timp ce Yiran Sherry, în vârstă de 33 de ani, și soțul ei Keating Sherry, în vârstă de 34 de ani, îl duceau pe fiul lor, Rafa, în vârstă de trei ani, la grădiniță.

Apa lui Yiran Sherry s-au rupt în timp ce familia era blocată în trafic. Cu contracțiile în creștere rapidă și traficul abia mișcându-se, cuplul și-a dat seama că nu va reuși să ajungă la spital la timp.

Keating Sherry a pus vehiculul pe pilot automat după ce a setat sistemul de navigație spre spital, la 20 de minute distanță, în suburbia de vest a orașului Paoli. El a spus își ținea o mână pe volanul mașinii în timp ce își îngrijea soția.

„Ea îmi strângea mâna până la punctul în care credeam că o va rupe”, a povestit Keating Sherry pentru Inquirer. „Îi spuneam „Yiran, OK, concentrează-te pe respirația ta”. Acesta a fost și un sfat pentru mine. Adrenalina îmi creștea”.

Yiran Sherry a spus că decizia de a naște până când ajung la spital a fost una dureroasă. Cu toate acestea, a spus ea, a continuat să se uite la ora estimată a sosirii și a văzut că mașina abia se mișca.

„Ar trebui să împing sau ar trebui să încerc să țin copilul înăuntru? La naiba, hai să facem asta”, și-a amintit că și-a spus, potrivit revistei People.

Ea și-a născut fiica exact când mașina a ajuns în fața spitalului. Asistentele au tăiat cordonul ombilical al bebelușului chiar pe scaunul din față al mașinii.

Keating Sherry a spus: „Odată ce pediatrul a spus: „Este sănătoasă, felicitări”, am oftat de ușurare.”

Odată ce a ajuns în spital, a spus Yiran, asistentele au continuat să vină în camera ei pentru a vedea „copilul Tesla”.

„Mă întrebau: Tu ești cea care a născut copilul în mașină?””, a spus Yiran Sherry.

Cuplul și-a numit fiica Maeve Lily. „Mulțumesc inginerilor geniali Tesla pentru programul lor genial de pilot automat”, a spus Keating Sherry.

Nașterea copilului este o veste bună pentru Tesla, care a fost afectată de publicitate proastă din cauza problemelor de siguranță și a abuzurilor la locul de muncă, notează The Guardian.

Săptămâna aceasta, o companie de taxiuri din Paris a întrerupt utilizarea mașinilor Tesla Model 3 după un accident fatal. Tesla s-a confruntat anterior cu un proces în Florida pentru un accident care dus la moartea unui adolescent într-un Model S în 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?