Noul coronavirus, cifre oficiale: 717 morți

Coronavirus
Noul coronavirus a făcut deja mai multe victime decât SARS în 2003. Cifra oficială arată că au murit deja 717 perosane din cauza coronavirusului.

Noul coronavirus a făcut până acum 717 morţi în China, unde a apărut în decembrie anul trecut, au anunţat autorităţile sanitare din provincia Hubei (centrul Chinei), epicentrul epidemiei.

Această cifră este mai mare decât numărul de persoane care au murit de SARS (Sindrom respirator acut sever, pneumonie atipică) - aproximativ 650 - în partea continentală a teritoriului chinez şi la Hong Kong în 2002-2003. În plus, 2.841 de noi cazuri de contaminare au fost înregistrate oficial în provincia Hubei, ceea ce creşte la peste 34.000 numărul total al bolnavilor de pneumonie virală în China, relatează surse citate de agerpres.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel