Monica Pop, replică pentru George Buhnici: Nu pot crede că se crede un bărbat frumos! Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent!

Monica Pop - Foto: Facebook George Buhnici / Monica Pop
Monica Pop a reacționat în urma declarațiilor făcute de George Buhnici în scandalul vergeturilor.

George Buhnici, cunoscutul realizator de emisiuni despre tehnologie a stârnit un val de controverse. Într-un interviu pentru Xtra Night Show, aflat la Neversea, George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, a avut o părere tranșantă despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie "cu celulită şi vergeturi". 

Declarațiile sale au revoltat întreaga lume, atât pe colegii săi de breaslă, cât și publicul, care nu s-au abținut să nu-i dea replica.

Citește declarațiile sale complete - AICI

Printre reacțiile lansate de alți reputați medici, dar și de multe vedete, se află și opinia medicul oftalmolog Monica Pop, care-i invită pe George Buhnici și pe soția sa, la un examen oftalmologic urgent în urma declarațiilor făcute.

"Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Nu pot crede că "dl" Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic!

Atât pentru absența autoaprecierii reale dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză!

Incalificabil ce-au putut spune... tocmai un om ca el... și ca ea!

Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?! Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut, mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet!", a scris medicul Monica Pop într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Maia Morgenstern, reacție în scandalul vergeturilor declanșat de George Buhnici

 

Carmen Tănase, reacție tranșantă pentru George Buhnici: Prostule...Fătălăilor trebuie să li se explice pe limba lor

"Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți...Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și...îmbolnăvești de atâta...cum sa zic io?!"

Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri. Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine...

Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț.

Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine...în fine.

Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase - nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic.

Iată, de pildă, tabloul "Cele trei grații". Rubens. Pictorul.

Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo...Păi nu-i păcat sa nu....și anume?

P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc", a fost mesajul scris de Maia Morgenstern.

Medic, mesaj fulminant pentru George Buhnici: Te-aș lua într-o maternitate. Te-aș lua într-o secție ATI să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui cu boli și cicatrici

George Buhnici, analizat de psihiatru: Cine-i învață să fie măgari? Valul de revoltă, un vag damf de contra-feminism radical. De parcă până ieri trăiam într-o societate cumințică

"Românii își iubesc sincer mama, mai ales în copilărie.

Valul de reacții, revoltă, dezgust, indignare și caterincă la adresa infamului Buhnici a parfumat atmosfera de caniculă cu un vag damf de contra-feminism radical. De parcă până mai ieri am fi trăit într-o societate moderată, cumințică, echilibrată emoțional, unde femeile să nu fie tratate, prea des, doar un rang mai sus de ovine, suine, taurine, respectiv copiii să-și iubească mamele, mai ales în copilărie.

După care, la vârstă adultă, să-și trateze partenerele de parcă le-ar fi cumpărat din shop la reducere. Respectiv fetele, dacă devin astfel de tați, ca pe prințese.

Acesta e misterul alchimic. Întrebarea e cine-i învață pe băiețeii de azi să fie măgarii de mai târziu?

Prima ipoteză e că, undeva în genune, are loc un ciudat ritual de inițiere între bărbați, unde deodată gena asta paleolitică, să-i spunem Fred și Barney, e zgâriată cu lama și, brusc hormonalizați, intră mânjii într-o goană pe drum, pe șes, încolo pe cărare, proces în care umilesc, maltratează, molestează și mânjesc cu jeg tot ce prind. E o ipoteză care a fost deja perlaborată în psihologie, și se numește ”teoria învățării sociale a agresivității” a lui Albert Bandura.

Citește mai departe AICI

Declarațiile lui George Buhnici, anchetate de CNCD

Declarațiile lui George Buhnici vor fi anchetate de Consiliul pentru Combaterea Discriminării, după ce membrii Colegiului Director al CNCD s-au autosesizat.

"Se va face o procedură de citare a părților implicate – în acest caz este o singură parte – organizându-se o audiere. Se întocmește un raport pe care Colegiul îl dezbate și va adopta o decizie. Dacă între timp vor sosi sesizări cu privire la această posibilitate de discriminare, aceste sesizări se vor conexa cu autosesizarea și procedura va continua.

Dacă acest mesaj transmis de către domnul Buhnici a depășit sau nu limita libertății de exprimare; dacă a adus atingere demnității umane a femeilor prin crearea unei atmosfere ostile, degradante, umilitoare la adresa acestora.

În principiu, sunt termene rezonabile, fiind vorba de un caz cu un grad ridicat de publicitate și mesaj transmis în societate. Practica Colegiului este să adopte o decizie cât mai apropiată de data emiterii mesajului", a explicat Csaba Asztalos pentru Europa FM, președintele Colegiului.

Dacă se constată o faptă de discriminare, George Buhnici ar putea primi din partea Colegiului CNCD o amendă contravențională între 2.000 și 100.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel