Ministrul Sănătății: Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre cât de importantă este vaccinarea împotriva COVID-19.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că vaccinarea este extrem de importantă în perioada pandemiei. „Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin'', crede Nelu Tătaru. 
El a vorbit la Antena 3 despre cel mai sensibil subiect al pandemiei, vaccinarea, despre car espune că este extrem de importantă pentru români. „Nu putem să ne imunizăm, decât trecând prin boală sau făcând un vaccin (...) Sperăm că dacă la sfârşitul aceste luni se obţine acea autorizaţie de la Agenţia Europeană a Medicamentului, să putem în ianuarie să vaccinăm prima etapă, categoria care curprinde personalul medical.
Vaccinul este gratuit. Este voluntar şi este sigur, deci nu este obligatoriu, nu este contracost, iar noi vom face achiziţii pentru a realiza acea imunizare de 70% care să dea imunizarea la nivelul înregii țări și să putem scăpda de această pandemie (...) Eu mă voi vaccina oricum!”, a spus Nelu Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel