Ministrul Sănătății: Au venit foarte multe feedbackuri de la UE vizavi de proiectele depuse

Sorina Pintea, ministrul Sănătății
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi că în ultimele două luni a primit reacţii favorabile din partea Uniunii Europene faţă de proiectele depuse de ministerul pe care îl conduce.

Proiecte, Ministerul Sănătății. ”În ultimele două luni au venit foarte multe feedbackuri de la UE vizavi de proiectele depuse de MS, foarte multe, pentru că am adoptat altă metodă de lucru. (...) În momentul în care în următoarea etapă de programare vor începe să vină banii pentru România, se vor deschide aceste linii de finanţare, în acel moment avem deja proiectul depus şi procedurile efectuate”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la un workshop, potrivit Agerpres.

Oficialul a precizat că a fost aprobată o nouă cerere a Ministerului Sănătăţii prin care se finanţează crearea şi implementarea unei strategii naţionale de sănătate pe următoarea "etapă de programare", proiect a cărui valoare este de aproximativ 6 milioane de euro.

”Veşti bune de la Bruxelles vin şi în domeniul screening-ului, veşti bune vin şi în domeniul spitalelor regionale şi tot o veste bună, astăzi (joi, n.r), chiar acum, la Bucureşti, există discuţii între experţii Băncii Europene de Investiţii şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii pe un draft de proiect privind Spitalul Regional Timişoara”, a mai declarat Sorina Pintea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel