Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Mihai Constantinescu, al treilea stop cardiac. Medic: „Șansele sale scad”
14 mai 2019 / 12:19
Cunoscutul cântăreț a făcut, în urmă cu câteva momente, al treilea stop cardio-respirator. El este intubat, iar medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca se străduie să-l țină în viață pe artist. 
Cântărețul și compozitorul Mihai Constantinescu a făcut un al treilea stop cardiac

Cunoscutul cântăreț Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, este internat în stare gravă, la Spitalul de Urgență Floreasca. Artistul a suferit de trei ori un stop cardio-respirator în mai puțin de 24 de ore.

Luni dimineață l-a făcut pe primul, noaptea trecută al doilea, iar astăzi la prânz pe al treilea. Din păcate, spune conf.univ.dr. Tudor Ciuhodaru, șansele sale de supraviețuire scad vertiginos.

Șansele să-și revină scad

„Prognosticul în astfel de cazuri nu e bun. Depinde de cât timp a fost resuscitat și ce afectare la nivelul creierului are. Bănuiesc că acest al treilea stop a fost unul cardiac, din moment ce este internat și probabil intubat. Prognosticul este cel puțin rezervat, ca să nu spun prost", a explicat medicul care este specializat în Urgențe, la România TV.

Compozitorul și cântrețul Mihai Constantinescu este cardiac cunoscut, el suferind în ultimii 12 ani două intervenții chirurgicale majore la inimă.

Ce este stopul cardio-respirator, care este diferența între stopul cardiac și cel respirator, și ce șanse să trăiască au persoanele care trec printr-un asemenea eveniment major, aflați AICI


Ştiri Recomandate

Incontinența se poate ameliora prin antrenament
EXCLUSIV
Băutorii de cafea, risc mai mic de Alzheimer
Deficiența de CALCIU. Cum recunoști simptomele
Pietre la rinichi. Cât de eficiente sunt ceaiurile
Dr Renica Diaconescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Coronavirus. Bilanțul zilei: 1.215 noi cazuri
Al doilea caz de COVID la Ministerul Sănătății
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri