Medic cunoscut, apel către oficiali pentru a opri pandemia COVID: Pronunțați LOCKDOWN! La noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure!

Lockdown, restrictii. FOTO unsplash
Cunoscutul medic Vasi Rădulescu spune că pentru a stăvili valul patru catastrofal al pandemiei autoritățile trebuie să ia proverbialul taur de coarne și să impună LOCKDOWN (carantină)!

„Să pronunțe cineva dintre oficiali, mai repede așa, cuvântul magic LOCKDOWN.

Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinați. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot.

Știu sigur că vaccinații nu se vor supăra, pentru că de, cei mai mulți dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown și pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X și Y. Presiunea e prea mare.

La noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure. Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, a scris dr Vasi Rădulescu, pe pagina sa de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel