Măști de protecție, mănuși și dezinfectanți, confiscate: ce au descoperit polițiștii

Măști chirurgicale
Aproape 500.000 de măști de protecție, peste 150.000 de mănuși chirurgicale și pesye 1500 de litri de produse dezinfectante au fost confiscate de polițiști în numai o săptămână.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au confiscat 49.500 de măști de protecție facială, 154.417 mănuși chirurgicale și 1.550 de litri de produse dezinfectante, în cadrul unor activități pentru prevenirea şi combaterea faptelor asociate pandemiei de Coronavirus.

În perioada 2 – 8 mai 2020 a.c., sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 24 de percheziții domiciliare și au pus în aplicare 5 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

Peste 40 de persoane sunt urmărite penal în acest caz.

Citește continuarea pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ce sunt problemele digestive și de câte tipuri. Care sunt primele simptome ale acestora

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel