Leacul băbesc folosit de Adela Popescu când s-a lovit de probleme de sănătate la prima sarcină

Vedeta TV Adela Popescu le-a povestit fanilor ce leac băbesc a aplicat la prima sarcină.

Adela Popescu, însărcinată a treia oară, le-a dezvăluit fanilor ce leac băbesc a folosit la prima sarcină, când s-a confruntat cu probleme de sănătate. Ea a retrăit momentul când s-a lovit de probleme cu sânii. 

"Cea mai sexi fotografie a mea. Zile întregi am umblat cu varză în sutien. Mi se angorjau des sânii, iar varza este recunoscută pentru efectele ei în lupta cu inflamațiile.", a scris Adela Popescu în dreptul imaginii în care le arată fanilor cum ținea varza în sutien.

Adela Popescu a mai povestit că la plecarea din maternitate ”lactația deja se instalase, rămânând doar să o stimulez prin atașări dese la cerere. A urmat o perioadă grea. Pe lângă nopțile nedormite, teama că nu mă voi descurca, și slăbiciunea corpului, mândră și hotărâtă se instala în casa mea furia laptelui. Sâni angorjati, mameloane cu ragade, extra sensibilitate la atingere, lacrimi la alăptat. Îmi amintesc și acum teroarea ce mă cuprindea atunci când urma să îmi hrănesc copilul. (...) Dragi mămici, dacă doriți să vă alăptați copiii, puteți să o faceți. Va spune o mama cu vechime de…două luni. Știu că e greu, știu că vă doare teribil, știu că vreți să renunțați, dar aveți încredere că va trece. Durerile vor dispărea și lăpticul va fi exact cât are bebe nevoie”, notează Adela Popescu, pe blogul personal, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel