Îndemn în pandemie. Cori Grămescu: nu avem nevoie de puteri magice, ci e suficient să donăm sânge

Cori Grămescu donând sânge  FOTO: Facebook  Cori Grămescu
Nutriționista Cori Grămescu îndeamnă oamenii să doneze sânge mai ales în contextul pandemic actual.

Cori Grămescu sfătuiește oamenii să doneze sânge și face apel la visurile din copilărie - dorința a a avea puteri magice pentru a face lucruri mărețe.

”Contextul social actual se resimte în multe domenii, însă cel mai grav afectat este sistemul de sănătate în care ne confruntăm, din nou, cu o lipsă majoră de sânge. Din cauza crizei din spitalele romanești 1 din 3 oameni nu beneficiază de transfuzii atunci când au nevoie și de cele mai multe ori cei care donează sânge sunt rude sau prieteni ai pacientului. Când suntem mici visăm să fim supereroi și să salvăm lumea, însă ajunși la maturitate uităm de entuziasmul și bucuria de a îi ajuta pe cei din jurul nostru!

Nu avem nevoie de puteri magice sau de o forță nemaiîntâlnită, ci este suficient să mergem să donăm sânge și așa putem deveni eroi pentru oamenii ce se luptă pentru viața lor! Vrei să îți îndeplinești visul din copilărie?

Hai și tu să donezi!”, scrie pe rețelele sociale Cori Grămescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel