Inamicul apei dure pe care nu știi că-l ai în baie și-l folosești zilnic

Igienă dentară
Nu știi cum să scapi de petele de apă dură de pe geamuri? Pe lângă lămâie și bicarbonat de sodiu mai poți apela la o soluție pe care fiecare dintre noi o are în baie.

Petele de apă dură sua de calcar de pe geamuri pot fi îndepărtate și cu ajutorul pastei de dinți, nu doar a produselor chimice din comerț sau a soluțiilor naturale din bicarbonat de sodiu și lămâie. Cum procedați? Puneți pastă de dinți pe un burete, adăugați un pic de apă și ștergeți petele de calcar.

Însă înainte de a șterge ar fi bine să lăsați pasta de dinți să acționeze câteva minute pe geam. La final, clătiți foarte bine cu un burete și ștergeți cu un prosop de hârtie, susțin cei de la cumsa.ro. Potrivit acestora, ar fi bine să ștergeți săptămânal geamurile preventiv cu o soluție din oțet și apă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel