Horoscop pentru cei singuri de Ziua Îndrăgostiților. Previziuni pentru toate zodiile

Singur de Ziua Îndrăgostiților poate fi o binecuvântare     Foto: independent.co.uk
Horoscop. Astrologul Daniela Simulescu vorbește despre Ziua Îndrăgostiților și face câteva recomandări pentru cei singuri de 14 februarie.

Horoscop. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, face câteva recomandări pentru cei singuri de Ziua Îndrăgostiților.

”Astrograma zilei de 14 februarie este destul de incitantă. Sunt nişte aspecte interesant în luna februarie pentru tot ce înseamnă iubire şi dragoste, dar şi pentru pragmatism în aceste domenii. Vă spun câteva detalii despre astrogramă apoi vă fac nişte recomandări în funcţie de zodie sau ascendent ca să ştiţi cum să petreceţi ziua de 14 februarie, chiar dacă sunteţi singuri. Atenţie! Recomandările acestea pot fi folosite şi de cei care sunt într-o relaţie. Le puteţi adapta şi pentru viaţa voastră.

(...) Majoritatea aspectelor au de a face cu un plan foarte material, foarte concret. Vorbim de conjuncţia Venus - Marte. Venus este iubirea, feminitatea, frumuseţea, plăcerile, iar Marte este pasiunea, senzualitatea, sexualitatea, acţiunea, energia. Acestea se întâlnesc în semnul Capricornului. Este o conjuncţie senzuală, mai puţin romantică, dar îşi arată în spatele uşilor tot vulcanul de emoţii. Este o conjuncţie care predispune la fapte concrete, indiferent că eşti singur sau într-o relaţie. Trebuie să faci ceva, nu să aştepţi să ţi se întâmple. Trebuie tu să treci la fapte dintr-un anumit punct de vedere.

După care, avem o Lună în semnul Leului, care predispune la voie bună, la dramatism, la joc actoricesc, la pasiune, la hobby-uri. E foarte bine să ne folosim de resursele acestor zile pentru a fi vizibili, să atragem oameni”, scrie Daniela Simulescu.

Horoscop Ziua îndrăgostiţilor. Recomandări pentru cei singuri:

Berbec / ascendent în Berbec - Conjuncţia aceasta se petrece în casa a 10-a. E foarte bună profesional, dar noi aici vorbim de relaţii, de iubire. Ştii ce ai putea să faci pe 14 februarie? Să îţi pui cele mai bune haine, cei mai buni pantofi, să ieşi în lume, să te iei în serios, să îţi cumperi un bilet la un film, să mergi la cel mai scump restaurant, să îţi cumperi ceva de calitate. Totul trebuie luat foarte în serios. Încearcă să ieşi în evidenţă cu ce poţi tu, indiferent dacă mergi la serviciu sau în oraş. Pune-ţi haina cea mai bună şi foloseşte-te de puterea şi de energia pe care o ai. Gândeşte-te la cum ar fi fost dacă ai fi avut un partener. Ce ţi-ar fi plăcut să facă pentru tine de Ziua Îndrăgostiţilor? Să te scoată la film, să te ducă la un restaurant. Dar nu oricum! Totul trebuie să fie de calitate şi cu mult bun gust. Indiferent dacă sunteţi femeie sau bărbat, luaţi-vă în serios pe 14 februarie.

Taur / cei cu ascendent în Taur - Păi, ca să nu vă simţiţi foarte singuri şi să nu vă apuce frustrarea că alţii au relaţii şi voi nu aveţi, vă recomand să faceţi o plimbare pe 14 februarie. Conjuncţia Venus - Marte se petrece în casa a 9-a, care ţine de drumuri, de călătorii, de alte culturi, de cunoaştere, de expansiune. Deci, nu staţi acasă pe 14 februarie. Poate după ce ieşiţi de la serviciu, faceţi o plimbare în parc sau vă planificaţi o călătorie. Poate să fie o zi minunată în care cumpăraţi bilet să plecaţi undeva sau în care să căutaţi informaţii despre o viitoare călătorie. Ori, de ce să nu vă faceţi un cadou înscrierea la un curs? E o zi bună şi pentru o vizită. Poate aveţi un prieten care este şi el singur şi îl vizitaţi, vă uitaţi la un film romantic, beţi un vin fin, mâncaţi ceva delicios, aşa cum vă place vouă. Deci, puteţi să folosiţi ziua aceasta într-un mare fel!

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni - Conjuncţia Venus - Marte e în casa a 8-a. Puteţi să fiţi buni cercetători, să căutaţi mistere, enigme, să citiţi, să vă interesaţi de aceste aspecte. Mercur este în casa a 9-a. Gândiţi-vă la persoanele cu care nu aţi mai vorbit de mult timp. Gândiţi-vă pe cine puteţi să sunaţi, mai ales oameni pe care nu îi vedeţi zi de zi. Discutaţi, întrebaţi, sunaţi. Nu staţi să treacă timpul pur şi simplu pentru că o să vă supăraţi, o să vă enervaţi. Mai bine vorbiţi la telefon, daţi mesaje, scrieţi mailuri, bileţele, citiţi. Ştiţi ce? Oferiţi-vă cât mai mult hrană spirituală.

Mai multe puteți citi pe ASTROSENS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ce sunt problemele digestive și de câte tipuri. Care sunt primele simptome ale acestora

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel