Heliportul din Jibou, Sălaj, inaugurat pe 10 septembrie

Elicopter SMURD
Heliportul din Jibou, Sălaj, care va deservi județele vecine va fi inaugurat marți, 10 septembrie. Raed Arafat și-a anunțat prezența.

Heliport, Jibou, Sălaj. Marți, 10 septembrie, se va inaugura oficial heliportul din Jibou, județul Sălaj. Președintele Consiliului Județean Sălaj, Tiberiu Marc, citat de graiulsalajului, declara pe 13 august:

"Raza în care poate acționa este una care acoperă județele Maramureș, Satu Mare, o parte din județul Bihor, întreg județul Salaj și o parte din județul Cluj. (...) Consiliul Județean Sălaj a făcut partea de investiții, care înseamnă hangar și spațiile în care vor fi personalul medical și cel de zbor".

Presa sălăjeană a mai scris că lucrările au durat 4 ani și coordonarea medicală a heliportului o va asigura Spitalul Județean din Cluj-Napoca. La eveniment vor participa șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și autorități locale din Sălaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel