Gabriela Cristea, de URGENȚĂ la spital, pe perfuzii: Când orice e mai important decât tine, corpul cedează

Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea
Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea
Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea
Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea
  • Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea
  • Gabriela Cristea - Foto: Instagram Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital, după ce, potrivit spuselor ei, corpul i-a a cedat.

"Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit acest slogan, în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez; sănătatea ca stil de viață.", a fost mesajul transmis de Gabriela Cristea pe o fotografie de pe pagina de Instagram.

Gabriela Cristea, despre DIETĂ și vergeturi: Aveam obezitate de gradul 1. Nu pot să slăbesc, mă apucă disperarea

 

"Am avut undeva pe la 86 de kilograme și aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate și cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulți oameni care ar trebui să-și ia măsurile de precauție. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii.

A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic. Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele", spunea Gabriela Cristea anul trecut.

Gabriela Cristea le-a arătat fanilor că se confruntă cu problema vergeturilor, după cele două sarcini, dar și după efectul yo-yo, adică îngrășări și slăbiri repetate.

"Viața e facuta din momente si momente. Sunt momente cand stralucesti, momente cand frumusetea fizica trece pe locul doi, pentru ca alte impliniri sa-si faca loc in viata ta, dar si momente cand trebuie sa te refaci fizic. Eu le-am parcurs cu bucurie pe toata, iar acum incerc sa ma refac fizic dupa cele doua nasteri si un surplus de kg care au lasat semne vizibile pe corpul meu: vergeturile", scria Gabriela Cristea pe Instagram.

Mai multe despre dieta vedetei, VEZI AICI

 

Gabriela Cristea: "Nu mă descurc cu aspiratorul. Am avea nevoie de un ajutor extern"

 

"M-am apucat eu să fac, dar nu am avut mare spor pentru că fetele erau acasă și mă cam încurcă. Nu era nici Tavi acasă, iar acesta este un amănunt semnificativ pentru că eu chiar nu mă descurc cu aspiratorul. Nu am forță în mâni, nu pot să-l ridic.

Abia aștept să am și eu un ajutor la curățenie. Nu avem pe nimeni la curățenie, ne descurcăm singuri cum putem, dar ne ajutăm eu și Tavi pentru că fetele sunt încă foarte mici și abia aștept să crească. Eu cred că vor fi ajutoare de nădejde. Astăzi nu au fost receptive pentru că aveau și desene animate, nu prea aveau chef.

Activitatea care nu-mi place deloc este să dau cu aspiratorul. Nu-mi place să fac curățenie. Chiar este o corvoadă pentru mine. Nu-mi place nici să calc. Trebuie, nu putem lăsa casa să cadă peste noi. Casa noastră este foarte mare, am avea nevoie de un ajutor extern, dar am hotărât că facem o pauză. Tavi nu mai este de acord să primească pe nimeni în casă", a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii "Mămici de pitici cu lipicï".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel