Floricelele, cât de sănătoase sunt. Cum ar trebui mâncate

Floricele FOTO: pixabay
Floricele sunt o sursă de fibre, polifenoli și sunt sățioase. Cele de la cinematograf sunt diferite de cele făcute acasă.

Specialiști de la Asociația Americană a Inimii avertizează legat de modul în care sunt consumate floricele. Cele de la cinematograf, diferite de cele făcute acasă, conțin mult mai multă sare - care crește riscul de hipertensiune, AVC și alte boli cardiovasculare. Bogate în fibre, floricele conțin polifenoli - antioxidanți care au fost legați de o mai bună circulație a sângelui și de sănătatea digestivă, și de un risc mai mic de anumite tipuri de cancer.

Mai multe recomandări ale experților americani, AICI.

Cum puteți ține sarea (din alimentație) sub control puteți afla de AICI, dar și de ce substanțe toxice conțin ambalajele de popcorn - AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Ştiri Recomandate

Cel mai bun calmant natural. O singură cană din acest ceai face minuni

Crossuri externe

pixel