Fiul lui Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carrey, a murit la 5 luni de cancer la creier

Descriere foto: Nick Cannon, captură video Instagram
Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carrey, trece prin momente greu de descris în cuvinte: și-a pierdut fiul, de doar 5 luni, din cauza cancerului la creier. 

Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carrey, trece prin momente dramatice după ce și-a pierdut fiul, în vârstă de 5 luni, din cauza cancerului la creier. Prezentatorul TV a explicat public motivul din pricina căruia a refuzat să-și trateze fiul cu chimioterapie. "Am început să ne întrebăm: "Există o modalitate de a preveni acest lucru? Dacă nu, cât timp mai avem?"", a declarat Cannon pentru revista People. "Conversațiile s-au transformat rapid în: "Cum îi putem oferi cea mai bună viață pentru timpul pe care îl are?". Ar putea fi săptămâni, ar putea fi luni, ar putea fi ani".

Teribila boală a fost descoperită după ce Cannon și Alyssa Scott au observat că micuțul avea o respirație neregulată și l-au dus la medic. Micuțul a fost diagnosticat cu cancer la creier la doar 2 luni.  "Aveam conversații despre calitatea vieții", a spus el. "Am fi putut avea acea existență în care ar fi trebuit să trăiască în spital, conectat la aparate, pentru tot restul timpului". Nu au vrut să-l vadă cum suferă "Din partea cuiva care a mai avut de-a face cu chimioterapia, cunosc acea durere. Să văd că i se întâmplă asta unui copil de două luni, nu mi-am dorit asta. Nu am vrut ca el să sufere", a spus Cannon. Artistul a fost diagnosticat cu lupus și a urmat un tratament cu un medicament de chimioterapie pentru a-l trata. "În fiecare lună îi sărbătoream ziua de naștere, considerând-o cu adevărat o victorie de fiecare dată când avea o etapă importantă că era încă aici cu noi."

Starea lui Zen s-a înrăutățit în timpul Zilei Recunoștinței. "Ne trezeam și el nu mai respira poate cinci sau zece secunde la un moment dat, iar apoi scotea un oftat uriaș. Se vedea că îl speria. A fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-am trăit vreodată', a spus Cannon. Cannon a anunțat în emisiunea sa la începutul acestei luni că bebelușul a murit. Zen a murit pe 5 decembrie. 

Mai multe puteți citi pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel