EXAMENUL pentru titlul de SPECIALIST. Ministerul Sănătății, oficial: ORA, DATA și COMISIA de EXAMEN. ULTIMA ORĂ!

Examen  FOTO: pexels.com
Ministerul Sănătății a publicat lista cu comisia, data, locul şi ora de prezentare la examenul pentru obținerea titlului de medic / medic dentist / farmacist specialist din sesiunea 23 septembrie 2020!

LISTA cu Preşedinte comisie, data, locul şi ora de prezentare la examenul pentru obținerea titlului de medic / medic dentist / farmacist specialist din sesiunea 23 septembrie 2020, pentru fiecare centru în parte o găsiți AICI (link direct) 

În perioada 23 septembrie – 24 octombrie 2020, Ministerul Sănătății se vor desfășura toate examenele pentru obținerea titlului de specialist pentru profesioniștii din sistemul de sănătate.

Ministerul Sănătății a publicat de două săptămâni arondarea candidaților pe specialități și centre universitare de examen, conform prevederilor publicației de examen aprobată pentru sesiunea din acest an.

METODOLOGIA DE EXAMEN (LINK DRECT): 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel