Dr. Valeria Herdea: Tot ce trebuie să știi despre meningita B. Interviurile DC News și DC Medical

Dr. Valeria Herdea, medic de familie
EXCLUSIV
Dr. Valeria Herdea vine la intervurile DC News și DC Medical de la ora 17.00, pentru a discuta despre meningita B, tot ce trebuie să știm despre prevenție și tratament.

Dr. Valeria Herdea, vicepreședinte al Colegiului Medicilor din România, președinte al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în medicina de familie și cunoscut medic pediatru, este invitatul ediție de astăzi a Interviurilor DC News și DC Medical. În cadrul emisiunii ea va discuta despre meningita B. Vom află care sunt mijloacele de prevenție și de tratament, care sunt simptomele, cum apare boala.
Atât meningita, cât și meningita B, sunt percepute de părinți că fiind afecțiuni foarte grave.
Principalele caracteristici prin care este descrisă meningita de către părinți sunt: cefaleea, decesul, febra, evoluția rapidă a bolii. Meningita B este descrisă prin aceleași caracteristici, însă gradul de recunoaștere este semnificativ mai mic.
În cadrul emisiunii vor fi abordate și alte subiecte despre boli care pot fi prevenite prin vaccinare, precum gripa, dar și despre alergii și alte afecțiuni.
Emisiunea Interviurile DC News și DC Medical va fi transmisă de la ora 17.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News, DC Medical și DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel