Dr Monica Pop, despre scandalul de la Matei Balș: „Mi se pare extrem de gravă afirmația”

Prof Dr Monica Pop. Foto: DC Medical
Prof dr Monica Pop a vorbit despre scandalul dintre SRATI și managerul Institutului Matei Balș.

Prof dr Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, spune că nu crede că managerul de la Institutul Matei Balș - prof dr Adrian Streinu-Cercel - ar fi permis ca pacienții infectați cu COVID-19 să nu primească tratament, așa cum acuză reprezentanții Senatului Societății de Anestezie-Terapie Intensivă (SRATI), prof dr Șerban Bubenek și prof dr Dorel Săndesc. 

 „Mi se pare extrem de gravă afirmația cum că bolnavii nu au primit tratament și au decedat fără tratament. Deci acest lucru mi se pare absolut inadmisibil! Eu nu cred că este așa. Întâmplător și din nefericire, am avut cunoștințe între pacienții de la Balș care au stat chiar în terapie intensivă și spuneau că erau sufocați de tratament. Aveau tratamente absolut tot timpul. Eu nu pot să cred că un medic poate afirma așa ceva. Mi se pare foarte gravă această afirmație, nici nu poate fi vorba să fie adevărată. Să sperăm că lucrurile se vor limpezi după toate controalele acestea”, a zis prof dr Monica Pop, la Antena3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel