Dr Gindrovel Dumitru: statul să asigure gratuit condiții ca toți copiii să poarte mască!

Dezinfectantii, măștile și mănușile, la mare căutare FOTO: pexels.com
Medicul Gindrovel Dumitru solicită autorităților să asigure tuturor copiilor măşti şi dezinfectant gratuit la intrarea în şcoală și grădiniță.

Medicul Gindrovel Dumitru consideră că ”masca şi dezinfectantul reprezintă cea mai bună metodă de prevenire a răspândirii bolii în şcoli”

”Este obligatoriu ca statul să asigure toate condiţiile, pentru ca toţi copiii să beneficieze, şi cei care au părinţi care îşi permit să cumpere, şi cei care nu îşi permit. Da, trebuie ca statul să asigure gratuit condiţiile pentru ca toţi copiii să poată purta mască la şcoală. La grădiniţă, avem nevoie de măşti care să fie adaptate dimensiunii capului copiilor şi nu să atârne, ca să nu fie purtate doar de formă. Există diverse mijloace prin care putem adapta o astfel de mască, se poate răsuci elasticul în spatele urechii”, a declarat medicul.

Cu ce program compară dr Gindrovel Dumitru masca și dezinfectantul puteți citi pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel