Două persoane, la spital cu politraumatisme, în urma unui accident rutier

Ambulanță
Două persoane au ajuns la spital cu politraumatisme, după ce au fost implicate într-un accident rutier. În total, 34 de persoane se aflau în autobuzul implicat în evenimentul rutier.

Două persoane au ajuns la spital, după ce au suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Galaţi, pe DN 25. un autobuz cu 34 de persoane și o autoutilitară au fost implicat în evenimentul rutier, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi.

Autobuzul transporta angajați ai unei fabrici de confecții dinFocșani, iar evenimentul rutier a avut loc la intrarea în localitate Tudor Vladimirescu, mai arată sursa citată.

Un echipaj SMURD de la DEtașamentuș de Pompiri Galați a ajuns la fața locului cu o autpspecială, împreună cu un echipaj de la Ambulanţa Galaţi.

„Din incident au rezultat două victime, ambele conştiente, cu politraumatisme, preluate de cele două ambulanţe şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi”, precizează ISU Galaţi, citat de agerpres.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel