Două persoane, în spital după ce au fost atacate de coioți, în SUA

Tratament spital
Două persoane, un băiat de cinci ani și un bărbat adult, au ajuns la spital după ce au fost mușcate de coioți, în SUA.

Un băiat în vârstă de 5 ani şi un bărbat de 32 de ani au ajuns la spital cu răni, după ce au fost mușcați de coioți. Atacurile au avut lco în aceeași zi, la momente diferite, la Chicago, potrivit unor surse citate de agerpres.ro.

Băiatul a fost muşcat miercuri în mai multe reprize într-un parc care se învecinează cu lacul Michigan. El a fost internat în spital şi în prezent se află în stare stabilă, a precizat poliţia.
Câteva ore mai târziu, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost atacat de un coiot, suferind muşcături la nivelul feselor. Și el a fost, de asemenea, la transportat la spital.
Coioţii sunt canide sălbatice cu un aspect asemănător lupului și au devenit recent din ce în ce mai vizibili în metropola Chicago, unde ajung în căutarea hranei în lunile de iarnă. Ei pot deveni agresivi atunci când le este foame.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel