Directorul firmei ce a verificat instalația electrică de la Matei Balș: am recomandat să nu se folosească alte surse improvizate

Bolnav
Directorul firmei care a verificat instalația electrică la Institutul Matei Balș a declarat că nu e recomandat să se folosească prelungitoare și surse improvizate.

Directorul firmei care a controlat instalația electrică la Institutul Matei Balș a declarat că sistemul electric ”era în parametrii normali” și că ultimele verificări nu sunt mai vechi de o lună.

”Noi am recomandat să nu se folosească prelungitor și alte surse improvizate. Normativul nu permite. Am înțeles că erau probleme cu căldura, mai ales în iarna asta. Nu e recomandat să se folosească alt aparataj în locul celui medical. Instalațiile sunt în regulă, doar că nu ne permite normativul să folosim alte aparate. Din câte știu, nu au fost probleme, instalațiile sunt ok”, a declarat Ciprian Neagu, directorul firmei care a făcut instalația electrică la Matei Balș.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineața la Institutul Matei Balș din București. 5 oameni și-au pierdut viața.

Mia multe puteți citi pe Dc News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel