Primul studiu care examinează legăturile dintre metodele de...
Primul studiu care examinează legăturile dintre metodele de...
Sarea este cunoscută ca fiind un factor important în...
Dopamina este un neurotransmițător care se găsește în...
O persoană care are intoleranță la ou nu poate digera ouăle....
Consumul ridicat de legume tradiționale înainte de...
”Nu există proteine cu o valoare biologică mai mare și...
Paul Anghel, director general la Autoritatea Națională pentru...
Îndulcitorii sunt utilizați în diete pentru a...
Ai colesterol mare? Există un aliment despre care cercetătorii...
Consumul unei diete bogate în fibre a fost legat de o...
Riscul de depresie este mai mare la persoanele supraponderale sau...
Dr. Cristina Spiroiu recomandă consumul de fructe şi legume, de...
Consumul unei cantități moderate de ciocolată neagră aduce...
Americanii laudă spanacul drept aliment antianemie, pentru că nu...
Fizioterapeutul Toma Vasilescu a explicat, în exclusivitate,...
Corina Petrea, kinetoterapeut în pediatrie, a explicat,...
Dr Florin Bălănică, specialist în Medicină Personalizată,...
Într-un studiu publicat recent, cercetătorii din Taiwan au...
Cercetări recente au arătat că dacă urmezi postul intermitent...
Este mai bine să slăbești rapid sau lent? Gustările sunt bune sau...
De ce unii oameni simt că au nevoie de trei căni de cafea...
Pierderea în greutate poate ajuta la reducerea excesului de...
Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că anumite...
Dormitul suficient și la ore regulate poate contribui la reducerea...
Zahărul rafinat sau adăugat este practic peste tot, de la...
Cercetătorii de la Western University studiază o moleculă...
Un studiu recent a descoperit că persoanele care nu consumă...
Copiii care consumă produse lactate cu grăsime completă nu...
Utilizarea telefoanelor inteligente ar putea contribui la...
Consumul moderat de ouă nu reprezintă un pericol pentru sănătatea...