Dieta lui chef Cătălin Scărlătescu. Cum a slăbit peste 50 de kilograme
22 feb, 23:47
Chef Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”, avea, la un moment dat, peste 120 de kilograme. A luat decizia de a slăbi după ce medicul său i-a spus că e aproape de moarte.
Șnițele făcute la nervi, rețeta fabuloasă a lui chef Scărlătescu. Le mănânci pe toate! FOTO facebook

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească 52 de kilograme cu o dietă strictă. A renunțat cu totul la pâine, la carne, alcool, dulciuri și tutun, și a trecut aproape în totalitate la crudidăți. 

Practic, a început să mănânce multe salate proaspete, cu castraveți și roșii, spanac și ștevie, dar și multe fructe, mere, grapefruit, prune dar și migdale.

„Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform Antena3. 

A ținut dieta aproape un an și spune că nu este deloc unul ușor. Pentru că ea trebuie ținută doar sub supravegherea unui medic nutriționist, care poate interveni dacă apar modificări ale analizelor. 

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru”. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, arătat chef Scărlătescu. 


Ştiri Recomandate

Durerile de spate
EXCLUSIV


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri