DICȚIONAR MEDICAL: Totul despre Tetralogia Fallot sau boala albastră la copii, cu dr. Cristian BULESCU
19 iul, 22:45

Dr Cristian Bulescu. Foto: DC Medical
EXCLUSIV
Dr Cristian BULESCU, medic specialist chirurgia cardiovasculară, vine marți, 20 iulie, de la ora 16.00, la DICȚIONAR MEDICAL, pentru a explica ce este Tetralogia Fallot sau boala albastră la copii și cum se tratează ea. 

DICȚIONAR MEDICAL: Dr Cristian BULESCU este medic specialist chirurgia cardiovasculară de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București.

În ediția de marți, 20 iulie, a emisiunii DICȚIONAR MEDICAL el va explica ce Tetralogia Fallot sau boala albastră la copii, de ce și când apare, care sunt simptomele care ar trebui să ne alarmeze și cum se tratează această afecțiune congenitală. 

Tetralogia Fallot sau boala albastră (asociată cu o lipsă de oxigenare optimă a sângelui) este una dintre cele frecvente malformații congenitale cardiace afectând aproximativ 10% dintre pacienții care se nasc cu acest gen de malformații.

Emisiunea DICȚIONAR MEDICAL va fi transmisă marți, 20 iulie, de la ora 16.00, simultan, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical.

G Ad:

 

Ştiri Recomandate

Tămâia, 6 beneficii NEȘTIUTE pentru sănătate
5 moduri de a scăpa de energia negativă din casa ta
Prof.dr. Gabriel Onișccu. Foto: organdonationscotland.org
EXCLUSIV
4 remedii naturale pentru buzele crăpate și uscate
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri