DICȚIONAR MEDICAL. Somnul corect: cât și cum trebuie să dormim, cu Dr Ioan Bulescu

Dr Ioan Bulescu
EXCLUSIV
Dr Ioan Bulescu este medic Specialist ORL, cu competențe în somnologie, revine la DICȚIONAR MEDICAL, de la ora 16.00, pentru a ne explica cât și cum trebuie să dormim, ce este somnul odihnitor și cum îl obținem.

Dr Ioan Bulescu este medic Specialist ORL cu competențe în somnologie, specializat în chirurgie endoscopică ORL, laser în ORL, audiologie clinică), Doctor în Științe Medicale, Asistent Universitar UMF Carol Davila – Disciplina de Anatomie și membru al European Sleep Research Society, cea mai prestigioasă Societate de Somnologie din Europa. 

Specialistul vine astăzi, de la ora 16.00, la DICȚIONAR MEDICAL, ca să ne detalieze tot ce trebuie să știm despre somn: de ce nu dormim bine, ce ne inflențează somnul, cât de periculoasă este lumina albastră, ce trebuie să facem ca să dormim mult și bine. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 16.00, simultan, pe canalul de Youtube și pagina de Facebook ale DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel