Cum se menține în formă Raluka: mănânc mai mult decât un bărbat; nu fac rabat de la nimic

Vedeta Raluka FOTO: Instagram
Raluka, una dintre cele mai apreciate vedete din România, spune că nu ține vreun regim ca să fie în formă și că mănâncă orice.

Raluka, una dintre cele mai apreciate vedete din țară, spune că nu ține regim ca să arate bine.

”Sunt genul care mănâncă mai mult decât un bărbat. Şi nu fac rabat de la nimic. Am momente în care mă duc în miez de noapte la fast-food, de unde îmi iau cea mai mare porţie de cartofi prăjiţi, mănânc hamburgeri, chips-uri, însă cel mai mult îmi plac dulciurile. Savurez cantităţi impresionante de prăjituri, iar din ciocolată nu mă pot opri. Dacă desfac o tabletă, o termin pe toată fără să o împart cu nimeni. Trei ciocolate pe zi dau gata fără discuţii. Sunt foarte gurmandă, aşa am fost de mică”, a mărturisit Raluka.

Vedetaa se bucură de un metabolismul bun, dar când vede că începe să se rotunjească reduce cantitatea de mâncare.

„Îmi dau seama cum sunt uitându-mă în oglindă. În perioadele în care mănânc multe prostii şi am senzaţia că s-a depus puţin pe burtică, reduc porţiile, adică nu mai mănânc în cantităţi industriale cum fac de obicei. Şi revin rapid”, mai spune vedeta, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel