Cum să atragi bogația. Lidia Fecioru: Dacă unui om o să îi fie frică de sărăcie, ăla va sărăci

cum sa atragi bogatia - FOTO: Freepik@Black Owl Agency
EXCLUSIV
Cum să atragi bogăția. Ce trebuie să faci pentru a avea bani. Despre toate acestea ne-a vorbit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. 

Cum să atragi bogăția. Atitudinea noastră față de bani și gândirea noastră pot avea un impact semnificativ asupra situației financiare. Frica de sărăcie și obsesia pentru economisire pot duce la o relație nesănătoasă cu banii. Banii sunt o resursă, iar gestionarea lor în mod conștient și echilibrat poate contribui la o viață financiară mai prosperă.

Cum să atragi bogăția

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola ce trebuie să facem pentru a atrage bogăția în viața noastră. 

”Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om o să îi fie frică de sărăcie, ăla va sărăci, cu siguranță. Are bani și îi blochează. Nu cheltuie banii pentru că îi este frică de sărăcie. Nu vor circula banii. Îi va ține blocați. Aia înseamnă blocarea energiei banilor. Banii trebuie să circule ca energia să fie prosperă. Să te și bucuri când iei, când i-ai luat. Aia aduce prosperitate. 

Dacă i-ai blocat, îi pui în buzunar și nu îi cheltui, mergi pe jos, mori de foame, de frig, de sete, dar nu îi cheltui nici de-al dracu”, a explicat Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC Medical.

Economiile, importante și ele

”Trebuie să avem și economii, dar nu exagerat. Ai făcut economii ca să îți cumperi casă și te lovește o mașină și îți ajung banii doar de înmormântare. E simplu. Ai noroc la bani pentru că ești în preajma banilor. Vrei să fii bogat, te duci în preajma oamenilor bogați. Vrei să fii deștept, te duci în preajma oamenilor deștepți. Toate astea te ajută să miști mai departe lucrurile. 

Nu ai să vezi un bogat singur, să stea într-un vârf de munte un bogătaș. Stă, dar la un moment dat se plictisește și obligatoriu va căuta compania cuiva”, a mai spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC Medical.

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

pixel