Cum îi scapă suzeta pe copii de alergii. Mămicile au un mare rol
05 dec 2018, 09:40

Suzetă
Vrei să reduci riscul alergiei copilului tău? Încearcă să-i sugi suzeta. Noi cercetări arată că părinții care sug suzetele bebelușului lor pentru a le curăța pot aduce microbi sănătoși care stimulează dezvoltarea sistemului imunitar al copilului.

Majoritatea mamelor sunt dispuse să facă ceva pentru a-și păstra copiii sănătoși și în siguranță. De regulă, ele apelează la soluții sau șervețele umede împotriva germenilor și a potențialilor contaminanți. Deci, nu este surprinzător faptul că o mulțime de mame ar găsi ideea de a curăța suzeta cu gura lor respingătoare, dar se pare că a face acest lucru ar putea fi, de fapt, bun pentru micuțul tău.

Cercetările recente prezentate la Colegiul American de Alergie, Astm și Imunologie (ACAAI) indică o posibilă legătură între schimbarea scuipatului pe suzetă și reducerea viitoarelor alergii.

Pe parcursul a 18 luni, 128 de mame au fost intervievate și au fost întrebate cum au curățat suzetele copiilor. Rezultatele studiului au arătat că micuții mamelor care au supt suzetele au prezentat nivele mai scăzute de IgE, un anticorp asociat cu răspunsuri alergice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?